Artmetall | Vigsel
Bröllopssmycken berättar en unik historia. Vi designar tiaror, diadem, örhänge, halsband & armband som passar perfekt till bröllopsklädseln eller som gåvor.
458
page-template-default,page,page-id-458,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Vigsel

BRÖLLOPSSMYCKEN

 


Bröllopssmycken är med och berättar en unik historia och spelar en betydande roll under bröllopet. Vi designar tiaror & diadem, örhängen, halsband & armband i silver, guld, diamanter, pärlor, ädelstenar & läder som passar perfekt som en del av bröllopsklädseln eller som gåvor. Oavsett om smycket är till dig själv, din älskade eller en vän ska smycket berätta en alldeles egen historia och ha en särskild plats under resans gång. Vi hjälper er att förverkliga & föreviga era drömmar.

FÖRLOVNINGS – & VIGSELRINGAR


Våra förlovnings- & vigselringar är handgjorda från grunden och inspirerade av evig kärlek. Vi sätter stor ära i att designa smycken som förenar två människors liv. Vigseln är ett ögonblick av hopp om evig kärlek & våra ringar ska bäras på brudparets händer till tidens slut. Vi hjälper er med design och formgivning för att förverkliga era visioner och drömmar.

BRUDGUMMEN


Bröllopsdetaljer och accessoarer har en betydande roll under vigseldagen och även brudgummen ska vara stylad i bröllopsanda. Förutom vigselringar designar vi även manschettknappar i alla olika ädelmetaller, med eller utan ädelstenar, budskap eller andra detaljer. Vi erbjuder även klockor och andra smycken i silver, guld eller läder med tidlös och elegant design för att skapa en komplett look till din speciella dag.